Baklažánový šalát

8. října 2008 v 17:06 | Daphne |  Zeleninové šaláty



Potrebujeme: pre 4 osoby: 3 baklažány, 10-15 paprík, soľ, 3 strúčiky cesnaku, olej a ocot podľa chuti
Ako na to:
Baklažány opečieme bez tuku na horúcej platni, aby boli celkom mäkké. Kožu olúpeme, baklažány nadrobno posekáme a zomelieme na strojčeku. Podobne opečieme i papriky, ktoré sme predtým zbavili jadierok. Olúpeme z nich šupku a zomelieme ich na mlynčeku. Potom dáme baklažány a papriky do misy, posolíme, okoreníme, pridáme rozotrený cesnak a podľa chuti ocot a olej. Podávame k mäsu, ale aj ako nátierku na chlieb.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Ohodnoť tento blog, ako v škole

1
2
3
4
5

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama